Kuru Köfte
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : ARZU Indsendt : Red : |
|
|
Kom kød, æg, persille og krydderier i en skål.
Kom franskbrødet i en lille skål med lidt vand
Kom brødet i farsen.
Rør godt rundt i farsen.
Kom vand på hænderne og form små frikadeller. Tryk frikadellerne lidt flade og vend dem i mel. Steg frikadellerne i smør på en pande ca.4 min. på hver side |
|
Opskriften er vist 14300 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Georgie - 2011-02-10 09:39:35 Nice.. Spiste köfte HVER dag da jeg var på ferie i Tyrkiet. De smager meget bedre end de klassiske frikadeller.Den her opskrift skal helt sikkert prøves, og håber jeg kan vende tilbage med mindst lige så positiv respons, som den de fik i Tyrkiet :D anonym - 2010-09-08 18:17:14 mari- smager fantastisk anonym - 2009-12-17 15:45:51 Har ikke laet dem endu men de smager sikkert godt M - 2007-01-09 13:47:25 Rigtig nemme at lave, og smager fantastisk godt! :-) ayse - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtig godt, tyrkisk specialitet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne