Perlehøne á la Marco Polo

Perlehøne á la Marco Polo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 peber
 salt
100 g.smør
125 g.nudler
 sandwichbrød
0.125 fl.portvin
50 g.smør (evt. margarine el. olie)
800 g.perlehøne
 
Opskrift:
Perlehønen gøres i stand, gnides indvendigt med salt og peber, sys til. Smør eller margarine og olie varmes i en gryde, og perlehønen brunes heri på alle sider. Når den er halvstegt, tages den op og skæres i stykker. Skyen skummes, og portvin hældes i. Hønsekødstykkerne lægges tilbage i gryden, krydres yderligere og steges færdige på svagt blus. Samtidig ristes brødskiverne i lidt smør. Hønsekødstykkerne anrettes inden serveringen på brødet, dyppes med skysaucen og spises med smørdampede nudler.





karakterer:
Opskriften er vist 10124 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu