Perlehøne á la Marco Polo
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Indsendt : Red : |
|
|
Perlehønen gøres i stand, gnides indvendigt med salt og peber, sys til. Smør eller margarine og olie varmes i en gryde, og perlehønen brunes heri på alle sider. Når den er halvstegt, tages den op og skæres i stykker. Skyen skummes, og portvin hældes i. Hønsekødstykkerne lægges tilbage i gryden, krydres yderligere og steges færdige på svagt blus. Samtidig ristes brødskiverne i lidt smør. Hønsekødstykkerne anrettes inden serveringen på brødet, dyppes med skysaucen og spises med smørdampede nudler.
|
|
Opskriften er vist 10158 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne