Perlehøne med krydderurter, tomat og små grøntsage
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : |
|
|
Perlehøne bryster drysses med timianblade og brunes i olivenolie 4-5 minutter på en stegepande. Hviler i 10 minutter et lunt sted inden udskæring.
Sauce: Timian, hvidløg, skalotteløg og persillekviste sauteres i olivenolie. Tilsæt kvarte tomater og basilikum og sautér igen. Tilsæt herefter tomatpuré og sautér. Tilsæt først balsamico og kog ind, tilsæt dernæst hvidvin og kog ind igen. Tilsæt til sidst hønsefond og brun fond, kog ind til en passende konsistens og smag til med salt og peber. Saucen sigtes gennem si når den er færdig. Garniture: De udskårne grøntsager blancheres kort i let saltet vand med en dråbe olie. Anrettes på tallerkner med brystet i skiver omkranset af de udskårne grøntsager og saucen, med de små pillede kartofler til. Drysses lige før servering lidt fint hakkede krydderurter. Tips: Garniture 300gr. Udskårne grøntsager/rodfrugter: En blanding af f.eks. gulerod, selleri, forårsløg, courget, perleløg, ærter og tomat befriet for skind og kærner. 1 kg. Små pillede kartofler Diverse krydderurter |
|
Opskriften er vist 12344 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne