Kalve-lårtunge

Kalve-lårtunge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6-800 g.lårtunge
 peber
1 laurbærblad
 
Opskrift:
Kom kalvelårtungen i kogende vand i en gryde. Vandet skal lige netop dække kødet. Kog op og skum urenheder væk med en hulske. Tilsæt krydderierne. Dæmp varmen og lad kødet simre til det er mørt - ca. 30 min. Sluk for varmen og lad kødet hvile i 20 min. i kogelagen. Ved brug af stegetermometer slukkes, når centrumtemperaturen er 60 grader. Derefter tages lårtungen op af kogelagen og skæres i 3-4 mm. tynde skiver på tværs af kødtrådene.

Forslag til tilbehør: Peberrods-sovs, kartofler og evt. kogte rosenkål.





karakterer:
Opskriften er vist 69160 gange,
og udskrevet 1224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu