Kalve-lårtunge
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge Indsendt : |
|
|
Kom kalvelårtungen i kogende vand i en gryde. Vandet skal lige netop dække kødet. Kog op og skum urenheder væk med en hulske. Tilsæt krydderierne.
Dæmp varmen og lad kødet simre til det er mørt - ca. 30 min.
Sluk for varmen og lad kødet hvile i 20 min. i kogelagen.
Ved brug af stegetermometer slukkes, når centrumtemperaturen er 60 grader. Derefter tages lårtungen op af kogelagen og skæres i 3-4 mm. tynde skiver på tværs af kødtrådene.
Forslag til tilbehør: Peberrods-sovs, kartofler og evt. kogte rosenkål. |
|
Opskriften er vist 68907 gange,
og udskrevet 1224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne