Spaghetti à la milanaise 02
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Bland vand salt og olie i en gryde ( tilsæt evt. en bouillonterning med så neutral smag som muligt og aldrig for meget, evt. blot ½ terning eller en lille tsk. hvis det er pulver, 1 tsk. hvis det er flydende).
Kog til vandet er på kogepunktet, tilsæt spaghettien under omrøring, lad koge 10 - 15 minutter efter vandet igen er i kog - rør i gryden jævnligt (kontroller spaghettien så den bliver som den skal) - hæld vandet fra og lad spaghettien hvile 1 - 2 minutter i gryden. Bland smørret med spaghettien og server omgående. Serveres med mild tomatsauce og drys af revet parmesan ost. (aldrig færdigkøbt) |
|
Opskriften er vist 9393 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne