Kanin i hvidvin med ristede champignoner
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Partér kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber. Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde. Drys mel over og lad det brune med. Hæld hvidvinen og bouillonen over. Kødet skal blot lige være dækket. Tilsæt tomatpuré, evt., hvidløg og krydderbuketten. Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min. Sæt derpå retten i ovnen ca.1 time ved 175 grader. De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør. Bland dem i retten de sidste 10 min. af stegetiden. Fjern krydderbuketten. Jævn evt. saucen.
Serveres med lune flutes eller løse ris.
En særdeles velsmagende ret, som mange sætter stor pris på.
|
|
Opskriften er vist 8705 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne