Oksemørbrad i Calvadossauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt af : Hosta Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden brunes godt i fedtstof på alle sider og tilsættes salt og peber.
Gryden tages af varmen.
Calvados tilsættes og antændes (husk at slukke for emhætten)
Når flammerne er ved at dø ud, tilsættes suppen, og der lægges låg på gryden.
m
Mørbraden steger nu 15-20 min. og vendes, når halvdelen af tiden er gået.
Sauce: Løg og champignon hakkes fint og svitses i en gryde i margarinen. Suppen tilsættes, og saucen småkoger under låg i 10 min. Når mørbraden er stegt, hældes den dannede sky i saucen sammen med piskefløden. Saucen smages til med salt og peber. Mørbraden trækker ca 15 min. i alufolie, inden den skæres for. Tips: Tilbehør: Kartofler, tomatsalat eller grøn salat. Tips: Mørbraden kan også flamberes i cognac. Oksefillet kan tilberedes på samme måde, men med ca. 30 min. stegetid. |
|
Opskriften er vist 24405 gange,
og udskrevet 637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne