Spekpannenkoeken (Bacon-pandekager)
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i lidt lunken mælk, og rør det godt rundt.
Kom mel og boghvedemel i en skål, lav en fordybning i midten, kom æggene og gæren deri.
Lav en dej ved at røre fra midten og udefter, og tilsæt mælken lidt efter lidt.
Når dejen er jævn og smidig sættes den til hævning under et fugtigt klæde på et varmt sted i 45 minutter.
Først da tilsættes salt.
Gnid en pande med baconfedt eller fedt bacon, læg nogle få stykker stribet flæsk i panden, steg dem nogle få minutter, og hæld så dejen ud over hele panden, ryst panden så dejen ikke brænder på. Når den er bagt på den ene side vendes pandekagen og bages færdig på den anden side. Server pandekagerne varme med mørk sirup til. |
|
Opskriften er vist 18445 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Hollænderen - 2018-01-25 17:31:32 Jeg er hollænder, og vi bruger IKKE gær HS - 2010-10-21 13:28:58 Jo de gør - de bruger gær! MS - 2009-10-26 16:56:04 Ved ikke hvor du får det med det gær fra. Fandt en opskrift på en hollandsk side og de bruger ikke gær.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne