Paprikacsirke (Paprikakylling)
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : |
|
|
Skær poularden i 8 dele, og drys dem med salt.
Hak løget fint.
Smelt smørret, uden at det bruner i en stor stegegryde.
Steg løget til det er gennemsigtigt, drys paprika over, lad dette koge et øjeblik, og rør et par gange i det, indtil paprikaen bliver rødbrun.
Kom den udskårne poulard i, og lad den stege et par minutter på alle sider.
Skær den grønne peber i strimler, flå og hak tomaten, og kom dette ned i gryden.
Rør atter godt rundt, læg låg på, og lad retten koge stille, indtil poularden er mør, om nødvendigt kan man tilsætte lidt vand fra tid til anden.
Regn med ca. 1½ times stegetid.
Bland creme fraichen med melet og lidt vand.
Tag poularden op af gryden, rør creme fraichen i, og tilsæt fløden.
Server poulardstykkerne i saucen ledsaget af nudler. |
|
Opskriften er vist 12942 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne