Involtini alla Cacciatora
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lad 2 spsk. smør smelte på panden, og heri bruner De kyllingeleverne i 3-4 minutter, eller indtil den er fast og let brunet.
Skær kyllingeleverne i små terninger og læg dem i en skål.
Skinken snittes fint sammen med skalotteløgene og simre på samme pande i ca. 2 minutter, tilsæt mere smør, hvis det er nødvendigt.
Skrab nu indholdet af panden over i skålen med lever, tilsæt persille, salvie, salt og friskkværnet peber.
Bland det hele sammen og smag det til.
Hæld ca. 2 spsk. af kyllingeleverblandingen på den nederste tredjedel af hver kalvefilet. Rul fileterne op og bind for begge ender med lidt hvid bomuldssnor. Dyp kalvefileterne i lidt mel og brun dem på panden i 2 spsk. smør sammen med olien. Lad dem stege over jævn varme, indtil de er gyldenbrune på alle sider. Læg dem over på et fad, hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden og kog denne af med vinen og hønsekraften. Læg derpå fileterne på panden og lad dem simre, til de er gennemvarme og møre. De anrettes nu på et opvarmet fad og holdes varme, imens kraften fra stegepanden koges hurtigt ned, indtil det har nået en passende mængde. Hæld det over kalvefiletrullerne og server. Tips: Involtini alla Cacciatora = Rullet kalvefilet med kyllingefyld |
|
Opskriften er vist 11854 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne