Medister i tomat
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
|
|
Kog medisteren. Skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Løgene simre i smør i en gryde til de bliver klare. Kom medisteren i og rør rundt.
Derefter kommer du tomater, ketjup og bouillon i.
Små koger i ca 20 min. mens du koger makaroni.
Er der en rest tilbage kan du næste dag lægge makaronien i et ildfast fad kom "sovsen" over. Fyld op med fløde. I ovn ved 200 grader i ca en halv time.
|
|
Opskriften er vist 10012 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer nugget - 2009-07-07 20:53:59 Den er bare rigtig god og nem at lave, men bryder mig nu ikke så meget om at komme fløde i dagen efter. Men det er vel smag og behag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne