Medister i tomat

Medister i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kirsten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.medister
1 ds.hakkede tomater med urter
1 lille løg finthakket
1 dl.ketjup
1 svine bouillonterning
 rund af med lidt sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog medisteren. Skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Løgene simre i smør i en gryde til de bliver klare. Kom medisteren i og rør rundt. Derefter kommer du tomater, ketjup og bouillon i. Små koger i ca 20 min. mens du koger makaroni. Er der en rest tilbage kan du næste dag lægge makaronien i et ildfast fad kom "sovsen" over. Fyld op med fløde. I ovn ved 200 grader i ca en halv time.





karakterer:
Opskriften er vist 10012 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-07 20:53:59
Den er bare rigtig god og nem at lave, men bryder mig nu ikke så meget om at komme fløde i dagen efter. Men det er vel smag og behag.