Osso buca alla milanese (Osso buco fra milano)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Vend kødet i en blanding af mel, salt og peber.
Opvarm olien og smørret, og brun kædet på alle sider.
Skru ned for varmen, og tilsæt guleroden, skåret i strimler, det hakkede løg og persillen, og steg det hele sammen et øjeblik, så tilsættes tomatpure, citronskal, hvidløg og vin, låg lægges på, og retten småsnurrer i mindst 1 time, af og til må man tilsætte lidt vand.
Tag kødet op, si saucen, og hæld den over kødet.
Hvis man ønsker meget sauce, kan man komme lidt mere vand ved under stegningen, men i så tilfælde må saucen jævnes med lidt maizenamel.
Osso bucco, der er den mest traditionsrige ret i det milanesiske køkken, bør ledsages af ris eller spaghetti. Marven i benene er en af rettens største attraktioner. Små skeer lægges på bordet, så man kan tage marven ud af benene. Den kan spises som den er, eller man kan blande den op i saucen. |
|
Opskriften er vist 20796 gange,
og udskrevet 707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per B - 2010-02-03 08:10:33 God og nem opskrift. Brug dog gerne flere gulerøder og løg. Den smager fantastisk godt :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne