Lammehjerter i gryde

Lammehjerter i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt af : Miss Greenie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lammehjerter
 stegemargarine/olie
4-5 dl.tynd bouillon
 salt
 peber
 jævning
 
 kartofler
 
Opskrift:
Rens lammehjerterne for blodrester, og gnid dem ind i groft salt og drys lidt peber på. Brun dem i en god tykbundet gryde i middel varme. Når de er gode brune, kommes bouillonen i, og der kommes et grydelåg på. De skal grydesteges i ½ time til 45 min, så de bliver nogenlunde møre.

Sørg for at holde øje med at væden ikke svinder helt ind, og spæd den op med kogende vand.

Når tiden er gået, tages hjerterne op og væden jævnes til en dejlig brun sovs.

Serveres med alm kogte kartofler og grøntsager efter behag.

Tips:

Lammehjerterne skal ikke renses for fedt, da det giver hele smagen, og de skal ikke skæres over i to.





karakterer:
Opskriften er vist 24856 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu