Lammehjerter i gryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerte Oprindelsesland : Grønland Indsendt af : Miss Greenie Indsendt : Red : |
|
|
Rens lammehjerterne for blodrester, og gnid dem ind i groft salt og drys lidt peber på. Brun dem i en god tykbundet gryde i middel varme. Når de er gode brune, kommes bouillonen i, og der kommes et grydelåg på. De skal grydesteges i ½ time til 45 min, så de bliver nogenlunde møre.
Sørg for at holde øje med at væden ikke svinder helt ind, og spæd den op med kogende vand. Når tiden er gået, tages hjerterne op og væden jævnes til en dejlig brun sovs. Serveres med alm kogte kartofler og grøntsager efter behag. Tips: Lammehjerterne skal ikke renses for fedt, da det giver hele smagen, og de skal ikke skæres over i to. |
|
Opskriften er vist 24654 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne