Skovduer i trykkoger

Skovduer i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skovduer
 salt
 peber
40 g.smør
2 dl.hønse- eller grønsagsbouillon
1 dl.fløde
 ribsgele
 
Opskrift:
Skyl duerne i koldt vand og tør dem godt med køkkenrulle. Gnid dem med salt og peber - også indvendigt. Smelt smørret i en tykbundet gryde og brun duerne heri på alle sider. Hæld bouillonen ved og trykkog 25-30 minutter alt efter duernes alder.

Tag duerne op, når de er mørre og hold dem varme.

Hæld lidt fløde i saucen og lad den koge ind. Smag den til med salt og ribsgele.

Del duerne på langs i 2 dele ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 9836 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu