Zarzuela
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Brug en skarp kniv, og del hummeren på langs.
Fjern maven.
Knæk klørene med en hammer.
Rens fisken, og skær den i passe stykker.
Skrub muslingerne, og kasser dem som ikke er friske eller ikke lukker sig under koldt vand.
Rens og del fisken i passende stykker. Dyp fiskestykkerne og blæksprutteringene i krydret mel. Svits dem hurtig i varm olie på begge sider. Rens rejerne. Svits løg og 2/3 af hvidløget i 3 min. Tilsæt brandy og tænd med en tændstik. Når flammerne dør hen, tilsættes tomaterne, laurbærblad, paprika, chili og bouillon. Lad retten syde i 5 min. Tilsæt muslinger, læg låg på og lad det koge 3-5 min til muslingerne har åbnet sig. Tag muslingerne op af gryden og kasser dem som ikke har åbnet sig. Læg hummeren og fiskestykkerne i en ildfast form. Bland mandel med resten av hvidløget og persille, og rør i saucen. Hæld saucen over retten, og la det simre forsigtig i 5 min. til alt er gennemvarmet. Tilsæt rejerne og lad retten stå lidt til. Serveres med en grøn salat og varmt, hvidt brød til. Tips: Zarzuela betyder ”opera ligt” eller operette, og denne klassiske fiskeret er lige så livlig og farverig som navnet. |
|
Opskriften er vist 15392 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne