Tigermad(god til børn)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Jokeren Indsendt : Red : |
|
|
Mini Frikadellerne:
1: Pil løget. Riv løget på et råkostjern. 2: Rør kødet med salt. Brug evt. en håndmixer med dejkroge. 3: Rør æg i. 4: Rør peber, løg og havregryn i. 5: Tilsæt mælken lidt ad gangen. 6: Lad farsen hvile i 15-30 minutter i køleskab. 7: Dyp en stor teske i et glas koldt vand. Tag farsen op på skeen og form en frikadelle med skeen og den ene hånd. Læg de færdigformede frikadeller på et skærebræt. 8: Lad halvdelen af fedtstoffet bruse af og blive lysebrunt på en pande ved god varme. Læg halvdelen af frikadellerne på panden. 9: Brun frikadellerne ca. 2 minutter på begge sider. skru ned til middel varme og steg dem ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. 10: Tør panden af med køkkenrulle. 11: Gentag med resten af potionen. Varm pastasalat: Skyl og rens grønsagerne, gulerødderne skrælles og skæres i tynde stave, broccolien skylles og skæres i små buketter. 2: Kog pastaen efter anvisningen på posen. de sidste 5 minutter af kogetiden tilsættes grønsagerne. Afdryp pasta og grønsager i en sigte. 3: Kom olie og citronsaft i en stor skål og pisk det sammen med klippet purløg, salt, peber. Kom pasta og grønser i skåle og vend salaten. Smag til! !Dressingen kan udskiftes med færdig pesto! !Pastablanding kan købes færdigt! Tips: En dejlig lækker og nem ret, som selv yngre børn kan være med til at lave. Der skulle gerne være frikadelelr nok til madpakken næste dag. :) |
|
Opskriften er vist 23117 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer LL - 2013-01-11 16:56:00 Super god ret. Kommer først broccolien i de sidste 2 min., ellers kan den godt blive udkogt og lidt kedelig. Vi får hvidløgsflutes til - så er det en "rigtig" fredags-hygge-ret :-) 10 herfra gritt - 2010-01-17 15:11:36 mega god mine børn elsker den vi for den altid når de har fødselsdag men jeg plejer bare og persille i for så smager det godt Ann - 2007-07-14 20:39:40 dressingen bliver ekstra god med lidt frisk persille og frisk basilikum i - brug evt staublender så bliver det mere pesto-agtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne