Maskeret torsk

Maskeret torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.torsk (halestykke)
0.5 spsk.salt pr. liter vand
5-6 hele peberkorn
2 laurbærblade
 
 Dressing:
200 g.mayonnaise
2 spsk.creme fraiche
 citronsaft
 salt
 peber
400 g.rejer
200 g.stenbiderrogn (renset)
 dild
 
 Tilbehør:
 lune flûtes
 
Opskrift:
Kog torskestykket i saltet vand tilsat hele peberkorn og laurbærblade i ca. 15 min. Tag forsigtigt stykket op med en hulske og fjern skind og ben, uden at ødelægge fiskens facon. Læg torsken på serveringsfadet og øs lidt lage over. Lad den blive helt kold - gerne til næste dag.

Smag mayonnaise til med creme fraiche, citronsaft, salt og peber. Fordel et jævnt lag dressing over fisken og læg rejerne tæt herpå. Top op med stenbiderrogn. Pynt først anretningen med dildkviste lige før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 19363 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu