Kanin i rødvin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Kaninen deles i 6-8 stykker, der brunes i varm olie. Når kødet er pænt brun, hældes der vand på, så det lige dækker. Kom lidt timian og et par stilke persille samt lidt salt ved. Lad det småsnurre under låg i 1 time.
Tag gryden af varmen. Timian, knust hvidløg og de resterende persillekviste fordeles over kødet. Hæld rødvinen over, tilsæt olie og vend rundt. Læg en tallerken over for at holde kødet under lagen. Lad det trække natten over i køleskabet. Bacon skæres i terninger, steges gyldne og tages op. Løgene ristes i fedtstoffet og tages op. Det marinerede kød tages op af lagen og dryppes af i en si. Kødet brunes let i fedtet fra baconterningerne tilsat lidt olie. Tilsæt de ristede løg og baconterningerne. Rødvinslagen hældes over og det hele småsimrer ved svag varme ca. 15 min. Saucen sies, smages til og jævnes. Serveres med bagt kartoffel og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 12996 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2006-12-14 17:42:26 hvor meget rødvin ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne