Ederfuglebryster i Danabluesauce
Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl Indsendt af : Unni Bjertnæs Maegaard Indsendt : |
|
|
Brun ederfuglene på en pande i olie/smør i et par minutter og smid fedtstoffet ud bagefter. Læg ederfuglestykkerne i en lille bradepande og drys med salt, peber og enebær. Sæt bradepanden i ovnen ved 200 grader i 7 min. Hæld herefter vand og fløde ved så kødet er helt dækket og steg videre i ovnen i ca. 40 minutter. Det er vigtigt at kødet er dækket helt, da det ellers bliver tørt. Tag kødstykkerne op og hæld skyen i en gryde. Tilsæt fløde, ost, salt, peber samt ribsgele og kog saucen ved svag varme i ca. 5 min. og smag til. Saucen kan jævnes, hvis man ønsker det. Mængden af ost giver en kraftig smag, så mindre kan bruges.
Tips: Serveres med smørstegte kartofler eller aspargeskartofler. |
|
Opskriften er vist 11558 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne