Ederfuglebryster i Danabluesauce

Ederfuglebryster i Danabluesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Unni Bjertnæs Maegaard

Indsendt :     

Ingredienser:
8 ederfuglebryster (4 fugle)
 Olie/smør
3-4 knuste tørrede enebær pr. kødstykke
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
7 dl.vand
3 dl.fløde eller 6% Creme Fraiche som kan koges
 
 Sauce:
 Sky fra edderfuglene
50 g.Danablu i mindre stykker
1.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
2 dl.fløde eller 6% Creme Fraiche som kan koges
 ribsgele
 
Opskrift:
Brun ederfuglene på en pande i olie/smør i et par minutter og smid fedtstoffet ud bagefter. Læg ederfuglestykkerne i en lille bradepande og drys med salt, peber og enebær. Sæt bradepanden i ovnen ved 200 grader i 7 min. Hæld herefter vand og fløde ved så kødet er helt dækket og steg videre i ovnen i ca. 40 minutter. Det er vigtigt at kødet er dækket helt, da det ellers bliver tørt. Tag kødstykkerne op og hæld skyen i en gryde. Tilsæt fløde, ost, salt, peber samt ribsgele og kog saucen ved svag varme i ca. 5 min. og smag til. Saucen kan jævnes, hvis man ønsker det. Mængden af ost giver en kraftig smag, så mindre kan bruges.

Tips:

Serveres med smørstegte kartofler eller aspargeskartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11558 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu