Gefillte Fisch
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Indsendt : Red : |
|
|
Rens og filer fisken omhyggeligt.
Kør fiskekødet igennem maskinen.
Kog hoveder, skind og ben sammen med 2 løg skåret i skiver, guleroden skåret i strimler, de hakkede selleriblade, salt og peber i så meget vand, at det dækker.
Lad det småkoge i ½ time.
Riv det tredje løg, rør de let sammenpiskede æg i og tilsæt det hakkede fiskekød, det knuste matzos, salt, peber og lidt vand.
Form dette til små kugler.
Kom disse i fiskefonden, og lad det stå ved svag varme lige under kogepunktet i ca. 2 timer.
Lad dem køle af i fonden.
Fjern fiskeboller og gulerødder fra fonden, og læg dem i et fad.
Si fonden, og hæld den over fiskebollerne.
Fiskebenene vil få fonden til at gelatinere, men vil man være på den sikre side, udbløder man 1-2 blade husblas i koldt vand og opløser dem i den varme fond.
Gefillte Fisch spises koldt med reven peberrod. |
|
Opskriften er vist 9216 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne