Kanin i champignonsauce

Kanin i champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kanin á 1.2-1.5 kg
 smør/olie
2-3 gulerødder
200 g.baconterninge
1-2 store løg
5 spsk.tomatpuré
1-2 tsk.tørret basilikum
1-2 tsk.mild paprika
200 g.champignon
 
Opskrift:
De udskårne kaninstykker krydres med salt og peber, og brunes pænt i rigeligt fedtstof ved god varme. Tag kaninstykkerne op, og svits baconterninger, finthakket løg og skiveskårne gulerødder. Kødet vendes heri sammen med krydderierne, bouillon, tomatpuré, og hvidvin. Det hele gives et opkog. Smag til med krydderier og jævn saucen. De rensede og skivede champignon ristes i gyldent smør, og tilsættes retten 10 min. før den er færdig. Serveres med løse ris, kartoffelmos eller pillekartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9778 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu