Kanin i champignonsauce
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
De udskårne kaninstykker krydres med salt og peber, og brunes pænt i rigeligt fedtstof ved god varme. Tag kaninstykkerne op, og svits baconterninger, finthakket løg og skiveskårne gulerødder. Kødet vendes heri sammen med krydderierne, bouillon, tomatpuré, og hvidvin. Det hele gives et opkog. Smag til med krydderier og jævn saucen. De rensede og skivede champignon ristes i gyldent smør, og tilsættes retten 10 min. før den er færdig.
Serveres med løse ris, kartoffelmos eller pillekartofler.
|
|
Opskriften er vist 9778 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne