Svinemørbrad med krydret fyld

Svinemørbrad med krydret fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mona Sparrebro

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
 
 Fyld:
1 pk.pikant flødeost
 lidtfrossen spinat 2-4 kugler
 salt
 peber
1 bk.Champignon hakkede
 
 Tilbehør:
 hasselbagte kartofler
 flutes
 Salat
 Feta ost
 oliven
 
Opskrift:
Ovnen er forvarmet til 200 grader og de skrællede og udskærte hasselsnartbagte kartofler sættes ind og skal have 1 time hvis de er mellem store. Tag en mindre gryde og lun den frosne spinat ganske langsomt op, og når spinaten ikke er frossen længere tilføjes den halve pakke pikantost,samt de hakkede champ, lidt salt og peber tilsættes og hvis ønskes kan løg og små hakkede tomater også kommes i. Tag den lyse mørbrad og skær en lomme vandret i den ene side, halvt ind Kom fyldet ind i og luk med kødnåle, hele vejen hen af udskæringen. Hæld evtuelt overskydende ovenpå som topping. 30-40 min ved 200 grader og så skulle kartoflerne også være gyldne. Server med rødvin, salat og feta og oliven. Rigtig lækker ret som jeg ofte bruger når vi får gæster.





karakterer:
Opskriften er vist 16549 gange,
og udskrevet 517 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-06 18:56:35
Lækker ret :-)

  -   2007-05-26 18:28:36
Mmmm det er guffeluf!!!