Svinemørbrad med krydret fyld
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Mona Sparrebro Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen er forvarmet til 200 grader og de skrællede og udskærte hasselsnartbagte kartofler sættes ind og skal have 1 time hvis de er mellem store.
Tag en mindre gryde og lun den frosne spinat ganske langsomt op, og når spinaten ikke er frossen længere tilføjes den halve pakke pikantost,samt de hakkede champ, lidt salt og peber tilsættes og hvis ønskes kan løg og små hakkede tomater også kommes i.
Tag den lyse mørbrad og skær en lomme vandret i den ene side, halvt ind
Kom fyldet ind i og luk med kødnåle, hele vejen hen af udskæringen.
Hæld evtuelt overskydende ovenpå som topping.
30-40 min ved 200 grader og så skulle kartoflerne også være gyldne.
Server med rødvin, salat og feta og oliven.
Rigtig lækker ret som jeg ofte bruger når vi får gæster.
|
|
Opskriften er vist 16549 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-06 18:56:35 Lækker ret :-) Tante T - 2007-05-26 18:28:36 Mmmm det er guffeluf!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne