Stegt perlehøne a la Mornington
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Indsendt : Red : |
|
|
Løsn skindet på perlehønerne.
Hæld hvidløgsfeddene fra 1 helt hvidløg i et ovnfast fad og tilsæt 1 helt hakket skalotteløg. Drys frisk rosmarin over.
Gedeosten blandes i en skål sammen med skallen og saften fra 1 citron. Hæld 1 spsk olivenolie ved og rør sammen. Krydr med salt og peber.
Skær vingerne fra perlehønerne og læg dem på stegepanden med hvidløg/skalotteløg.
Kom gedeosten ind under skindet på perlehønerne og bind dem med kødsnor.
Læg dem ovenpå krydderierne i det ovnfaste fad og fordel de 20 gram smør over perlehønerne. Sæt fadet i ovnen i ca 45 minutter.
Når halvdelen af tiden er gået tilsættes de kernefri vindruer som bages med til retten er færdig.
Brug væden fra det ovnfaste fad til at lave en sauce af. Hæld det op i en gryde og tilsæt 1 dl hvidvin. Lad det koge hurtigt igennem.
Rist pinjekernene på en tør pande - de må ikke tage farve! Kom spinatbladene ved, ryst panden og tag den af varmen.
Server perlehønen med spinatsalat og sauce.
|
|
Opskriften er vist 10063 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Espada - 2010-02-11 19:25:47 Er der ikke noget galt her, eller er det kun mig? "Skær vingene fra perlehønen og læg dem på stegepanden med hvidløg/skalotteløg".Og hva så? Hvidløgen og skalotteløgen ligger ju allerede i det ovnfaste fad? Hvad skal jeg lave med vingerne på en stegepande? Synes nok der mangler et eller andet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne