Oksetykkam med svampe i stegeso

Oksetykkam med svampe i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Henrik Hertz

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksetykkam
500 g.div svampe
12 kartofler
4 gulerødder
2 dl.fløde
 lidtportvin
 
Opskrift:
Stegen svitset på panden, hele kartofler, gulerødder i skiver, ligges i bunden af stegesoen, 2 dl. vand og fløde tilsættes, sammen med lidt portvin. Stegen lægges ovenpå og langs med siderne lægges svampe. Det hele sættes i en ovn på 200 grader, og steger i cirka 2 til 2 1/4 time. Sovsen kan jævnes efter behov.

Tips:

der kan også tilsættes sherry eller rødvin, dog max 1 glas, da det hurtigt vil give for meget smag.





karakterer:
Opskriften er vist 30608 gange,
og udskrevet 1022 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-01 21:35:27
Dejlig med gæstemad som kan tilberedes i god tid, og smager rigtig godt. Kan evt tilsættes krydderurter fra haven.