Oksetykkam med svampe i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Henrik Hertz Indsendt : Red : |
|
|
Stegen svitset på panden,
hele kartofler, gulerødder i skiver, ligges i bunden af stegesoen, 2 dl. vand og fløde tilsættes, sammen med lidt portvin. Stegen lægges ovenpå og langs med siderne lægges svampe.
Det hele sættes i en ovn på 200 grader, og steger i cirka 2 til 2 1/4 time.
Sovsen kan jævnes efter behov.
Tips: der kan også tilsættes sherry eller rødvin, dog max 1 glas, da det hurtigt vil give for meget smag. |
|
Opskriften er vist 30698 gange,
og udskrevet 1023 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-01 21:35:27 Dejlig med gæstemad som kan tilberedes i god tid, og smager rigtig godt. Kan evt tilsættes krydderurter fra haven. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne