Helstegt oksemørbrad med bacon og tomat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt af : pjuske Indsendt : Red : |
|
|
Løg, hvidløg og tomater hakkes,
det hele ristes på panden, og tages af for at afkøle.
Mørbraden brunes på tør pande, på alle sider. Læg baconskiverne side om side, og til sidst en skive på tværs. læg de ristede løg med mere på og til sidst mørbraden. det hele pakkes ind og den sidste skive ( som ligger på tværs) lukkes om. luk med en kødnål. Det hele puttes i en opvarmet ovn, 200 grader C ca. 15-20 min. prøv evt. med et stege termometer. Varm sovsen. Serveres med bagekartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 81644 gange,
og udskrevet 1953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Søren Danielsen - 2011-03-18 20:59:16 Når mørbraden er pakket ind, tages et ovnfast fad og skiveskårne champignon ligges i et tykt lag (2-3 cm) i bunden og vand hældes ved så det står ca 0,5 cm over bunden og mørbraden ligges ovenpå champignon laget og steges i ovnen. Når stegen er færdig laves sovsen på væden fra bradepanden MUMS!!! anonym - 2008-10-05 17:44:23 Ubeskriveligt. jeg kan bare sige, prøv den. Uhm. Inger Christensen - 2005-01-01 01:01:01 Især med bagt kartoffelmos med bacontern i Inger Christensen - 2005-01-01 01:01:01 rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne