Stegt sesamkanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Kaninen udskæres i passende stykker, og krydres med salt og paprika. Kødet vendes i den sammenpiskede æggemasse og lægges i et velsmurt ovnfast fad. Drys kødet med sesamfrø. Kom små smørklatter over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, eller til kødet er mørt. Kødet dryppes jævnligt under stegningen med skyen fra fadet.
Serveres med nye kartofler eller pillekartofler og agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 6012 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne