Kalvebov med abrikoser og soltørrede tomater
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt af : Gosh Indsendt : Red : |
|
|
Brun bovstegen godt i en stor pande eller stegegryde. Kom salt og peber og Timian på under stegningen - vær rundhåndet med timian.
Pil løgene og skær dem i både.
Kom løg, abrikoser og soltørrede tomater i og kom vand i så det lige dækker.
Lad det simre til kødet er mørt - ca 1 - 1 1/2 time.
Vask æblerne og skær dem i både (fjern kernehuset). Lad dem simre med de sidste 15 min.
Tag kødet op og skær det i mindre stykker. Læg det tilbage i panden/gryden.
Kom lidt kulør i og jævn det lidt.
Serveres med kogte kartofer og grøntsager.
|
|
Opskriften er vist 12447 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne