Roast beef and yorkshire pudding
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med peber (ikke med salt) og klaret smør eller olie, sæt det på et grillspid, og steg det over trækulsild eller i ovngrill.
Salt kommes først på, når det er stegt ellers vil kødet ikke blive ordentligt brunet.
Kødet skal stege 15 minutter pr. 500 g., hvis det skal være rødt, noget længere hvis det kun skal være lyserødt.
Yorkshire-budding: Skil æggene. Lav en tyktflydende dej af mel, mælk, æggeblommer, salt og bagepulver, tilsæt til sidst stiftpiskede hvider. Hæld dejen over i en smurt tærteform og hæld lidt smeltet smør over. Anbring buddingen i en forvarmet ovn ved 225 grader C, og lad den bage i 30 minutter, derefter anbringes buddingen under kødet på trækulsilden eller under grillen, så den kan opfange den dryppende kødsaft. Server kød og Yorkshire-budding sammen Tips: Roast beef and yorkshire pudding (Oksesteg og Yorkshire-budding) |
|
Opskriften er vist 22037 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jonna, Randers - 2009-01-12 04:48:00 Vil lige gøre opmærksom på, at der IKKE er bagepulver i en ægte, engelsk Yorkshire Pudding.... Ej heller stiftpiskede æggehvider... Det er jo IKKE en soufflé...! Jeg skal ved lejlighed tilføje opskriften på "den ægte" Yorkshire Pudding... Ellers Google opskriften - hér kommer der mange engelske opskrifter frem på retten, og nogle er endda med video. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne