Moules á la mariniére (Muslinger med vinsauce)
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
En tykbundet gryde smøres med rigeligt med smør.
Heri lægges persillen, udskåren bladselleri, porre og gulerod, laurbærblad og peber.
skrub muslingerne under rindende vand, og kasser alle de muslinger der ikke lukker sig ved berøring, såvel som alle der er særlig tunge (sandmuslinger der indeholder en mængde sand, der kan ødelægge hele retten). Læg muslingerne over grønsagerne (hvis gryden er for lille til alle muslingerne, kan grønsagerne bruges til næste kogning). Kom vinen i, og lad retten koge nogle få minutter ved stærk varme, ryst gryden af og til, indtil alle muslinger har åbnet sig. Tag muslingerne op, og anbring dem på et fad. Kog væsken et par minutter og hæld den over muslingerne. De spises med flute. Tips: Moules marinière betyder ikke marinerede muslinger, men noget i retning af sømandskonens muslinger. |
|
Opskriften er vist 10618 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne