Fyldt kyllingefilet med hokaido (Fedtfattig)

Fyldt kyllingefilet med hokaido (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
6 citrongræs
3 tsk.mild karry
1 tsk.groft salt
1 tsk.peberblanding
1 spsk.olivenolie til kyllingemarinaden
0.5 dl.friskpresset citronsaft
1 lille Hokkaido (ca. 800 g hel/550 g renset)
2 tsk.karry
1 tsk.olie eller olie i spray til Hokkaido
 
Opskrift:
Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber. Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs. Luk lommen med en tandstik.

Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose sammen med olivenolie og citronsaft. Mariner kyllingen i køleskabet et par timer. Fileterne steges på en sliplet pande i marinaden.

Skræl hokkaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt.

Hokkaidostykkerne bages ved 200 grader C. i ca. 20 min – indtil de er bløde.





karakterer:
Opskriften er vist 28290 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det er et græskarsort - se evt. GastroCorner.dk

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er en hokaido