Fyldt kyllingefilet med hokaido (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber. Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs. Luk lommen med en tandstik.
Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose sammen med olivenolie og citronsaft. Mariner kyllingen i køleskabet et par timer. Fileterne steges på en sliplet pande i marinaden. Skræl hokkaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt. Hokkaidostykkerne bages ved 200 grader C. i ca. 20 min – indtil de er bløde. |
|
Opskriften er vist 28290 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer midtjyden - 2005-01-01 01:01:01 det er et græskarsort - se evt. GastroCorner.dk morsingboen - 2005-01-01 01:01:01 hvad er en hokaido |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne