Stegt kaninlever
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Indsendt : |
|
|
Leveren skæres ud i tykke strimler, vendes i mel tilsat paprika.
Brun smørret på panden. Leveren steges sprød heri. Den sprødstegte lever lægges i et fad. Herefter koges panden af med fløde og sherry. Smag til med salt og peber. Skyen hældes over leveren der serveres meget varm. |
|
Opskriften er vist 7880 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne