Vildandebryst med rodfrugter (fedtfattig)
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Vild-andebryst:
Lårene skæres fra skindet flåes af. De brunes i en gryde. Sky, skummet mælk og persille tilsættes og dette simrer ved svag varme i ca. 1 time, eller til lårene er møre. Tag lårene op. Tilsæt madkulør og stil sovsen til afkøling i køleskabet. Nu er det rimeligt nemt at skumme fedet fra. Saucen sovsen varmes op og jævnes med maizena mel, og smages til med salt og peber. Andebrysterne skæres fra, og skindet flåes af. Andebrysterne brunes på begge sider og krydres med salt og peber. Andebrysterne steges færdige i ovnen, ved 215 grader C i ca. 8 minutter, lige før servering. Rodfrugter: Rodfrugterne skrælles og skæres i små tern. Rodfrugtternene sauteres på en fedtfri pamde, uden at brune tilsæt evt. lidt vand sammen med timian, Tips: Anretning: Rodfrugterne lægges i bunden af varme tallerkener. Brysterne skæres i tynde skiver og lægges omkring. Retten serveres eventuelt sammen med råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 37437 gange,
og udskrevet 824 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer ole - 2014-11-29 09:07:08 det ser spændene ud den skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne