Tripes á la mode de Caen (Kallun med grøntsager fra Caen)

Tripes á la mode de Caen (Kallun med grøntsager fra Caen), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kallun

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 pundkallun skåret i kvadrater på 2½ cm
1 kalvefod -udbenet og skåret i stykker
2 pundmarvben
1 kopæble brandy (calvados)
2 koptør hvidvin
4 kopoksekøds bouillon
2 kopgulerødder skåret i terninger
2 kophakkede løg
3 fedhvidløg -pressede eller moset
10 mosede skalotteløg
0.5 kopselleri blade
0.25 kopfinthakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm ovn til 300 grader.

Bland alle ingredienserne Kom det hele i en marmite (jerngryde) eller alm gryde eller stegeso med tætsluttende låg og pak det hele ind i folie (stanniol) Kog i 12 timer fjern alle ben før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 8329 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu