Côtelettes cordon bleu á la suisse (Schweiziske koteletter)

Côtelettes cordon bleu á la suisse (Schweiziske koteletter), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 magre svinekoteletter
 salt
 peber
4 skiver kogt skinke
4 skiver gruyere ost
 hvedemel
 sammenpisket æg
 finsigtet rasp
45 g.smør
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Skær koteletterne vandret igennem ind til benet, og anbring en mager skive skinke og en skive gruyere ost inden i koteletterne. Stikker der noget skinke eller ost udenfor koteletten, skæres det af. Sy kanten på koteletterne sammen med en stoppenål og bommuldsgarn. Vend koteletterne i mel, ryst dem, og vend dem derpå i et sammenpisket æg tilsat lidt salt (meget lidt, da både skinke og ost er salte), og friskkværnet peber. Nu vendes koteletterne i finsigtet rasp. Brun koteletterne i en blanding af smør og olie, og steg dem til kødet er gennemstegt og osten smeltet. Tag snoren ud, og server straks med citronbåde, stegte kartofler og nye grønsager.

Tips:

Den samme opskrift kan bruges til kalvekoteletter.





karakterer:
Opskriften er vist 24685 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu