Côtelettes cordon bleu á la suisse (Schweiziske koteletter)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Schweiz Indsendt : Red : |
|
|
Skær koteletterne vandret igennem ind til benet, og anbring en mager skive skinke og en skive gruyere ost inden i koteletterne.
Stikker der noget skinke eller ost udenfor koteletten, skæres det af.
Sy kanten på koteletterne sammen med en stoppenål og bommuldsgarn.
Vend koteletterne i mel, ryst dem, og vend dem derpå i et sammenpisket æg tilsat lidt salt (meget lidt, da både skinke og ost er salte), og friskkværnet peber.
Nu vendes koteletterne i finsigtet rasp.
Brun koteletterne i en blanding af smør og olie, og steg dem til kødet er gennemstegt og osten smeltet.
Tag snoren ud, og server straks med citronbåde, stegte kartofler og nye grønsager.
Tips: Den samme opskrift kan bruges til kalvekoteletter. |
|
Opskriften er vist 24685 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne