Bacalhao a portuguesa (Portugisisk klipfisk)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Portugal Indsendt : |
|
|
Vand klipfisken ud i ca. 12 timer, skift vandet af og til.
Lad fisken løbe godt af, fjern skind og ben, og skær den i stykker.
Skær de skrællede kartofler i tykke skiver.
Varm olivenolien op, og steg løg og porre, der er skåret i skiver, tilsæt knust hvidløg og timian.
Når løgene er gyldne tilsættes de flåede skiveskårne tomater, fennikel og fisk.
Hæld et glas vand over, og lad retten simre svagt i ca. 45 minutter.
Tilsæt nu kartoflerne, og lad retten simre yderligere 30 minutter, indtil både fisk og kartofler er møre.
|
|
Opskriften er vist 25175 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Christensen - 2010-09-04 18:34:34 Brug hvidvin istedet for vand, og spar på fennikelfrøene inge - 2008-03-24 00:51:50 Så kan en fiskeret da ikke blive ret meget bedre. Gå bare igang, kartoflerne tager den salte smag af fisken når retten er færdig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne