Kalvekoteletter med paprikasovs

Kalvekoteletter med paprikasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalvekoteletter
50 g.bacontern
0.5 løg
1 tsk.paprika
0.5 spsk.tomatpuré
2 dl.hønsebouillon
0.5 dl.Cremefraiche
1 spsk.majsstivelse
200 g.kinakål
300 g.kogte kartofler
0.5 løg
0.25 tsk.timian
 
Opskrift:
Bacontern og hakket løg svitses i en gryde. Paprika, tomatpuré, bouillon og syrnet fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter. Kinakål i strimler, kogte kartofler i skiver og løg i halve skiver svitses 5-10 minutter i margarine, hvorefter det krydres med timian, salt og peber. Koteletterne steges i margarine 3 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 24827 gange,
og udskrevet 509 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu