Kalvekoteletter med paprikasovs
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bacontern og hakket løg svitses i en gryde.
Paprika, tomatpuré, bouillon og syrnet fløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter.
Kinakål i strimler, kogte kartofler i skiver og løg i halve skiver svitses 5-10 minutter i margarine, hvorefter det krydres med timian, salt og peber.
Koteletterne steges i margarine 3 minutter på hver side.
|
|
Opskriften er vist 24827 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne