Andebryst med ferskener
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Rids i fedtet på andebrystet og steg det på en tør pande. Fedtsiden steges først.
-Vask kartoflerne og skær dem i både. Bådene placeres i et ovnfast fad. Der tilsættes nu olie, salt og peber. Kartoflerne sættes i en forvarmet ovn på 200°C i 25 min. -Andebrysterne steges i ovn i 10 min. på 180 grader C. -Halvér fersknerne og fjern stenene. Brun dem i den samme pande som andebrysterne. Pres citron på fersknerne sammen med sukker og eddike. -Skær andekødet ud og anret på ferskner og kartofler. Pynt med basilikum. |
|
Opskriften er vist 13573 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne