Mørbrad med bacon og cherrytomater
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : JS Indsendt : Red : |
|
|
Brun Mørbraden på en pande og drys salt og peber på efter bruning.
Læg mørbrad i et ildfast fad og læg bacon oven på mørbraden så den er dækket.
Skyld og pluk stilk af cherrytomaterne og læg dem ned i det ildfaste fad.
Set fadet i ovnen på 200 grader i ca. 50 minutter.
Skræl kartoffelerne og skær dem i både.
Bland olie med to fed presset hvidløg og rosmarin, og pensel kartoffelbåde og læg dem i et nyt ildfast fad.
Sær kartoflerne i ovn i 50 minutter ved 200 grader.
10 minutter før servering - skyld og pluk broccolien i buketter ca. 3 gang 3 cm.
Varm en spiseskefuld olie på en pande og to spiseskefulde groft salt og steg broccolien i ca 3 minutter.
Server og brug som sovs de stegte cherrytomater og baconsky
Tips: Retten er rimelig nem at lave da kød og kartofler passer sig selv i ovnen, og retten har fine farver med de gule kartofler, den grønne brocoli og de røde tomater. God appetit :-) |
|
Opskriften er vist 16704 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne