Mørbrad med bacon og cherrytomater

Mørbrad med bacon og cherrytomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JS

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 pakkebacon
250 g.cherrytomater
1 brocoli
600 g.kartofler
2 fedhvidløg
2 spsk.rosmarin (gerne frisk)
2 spsk.salt
2 spsk.olivenolie
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Brun Mørbraden på en pande og drys salt og peber på efter bruning. Læg mørbrad i et ildfast fad og læg bacon oven på mørbraden så den er dækket. Skyld og pluk stilk af cherrytomaterne og læg dem ned i det ildfaste fad. Set fadet i ovnen på 200 grader i ca. 50 minutter. Skræl kartoffelerne og skær dem i både. Bland olie med to fed presset hvidløg og rosmarin, og pensel kartoffelbåde og læg dem i et nyt ildfast fad. Sær kartoflerne i ovn i 50 minutter ved 200 grader. 10 minutter før servering - skyld og pluk broccolien i buketter ca. 3 gang 3 cm. Varm en spiseskefuld olie på en pande og to spiseskefulde groft salt og steg broccolien i ca 3 minutter. Server og brug som sovs de stegte cherrytomater og baconsky

Tips:

Retten er rimelig nem at lave da kød og kartofler passer sig selv i ovnen, og retten har fine farver med de gule kartofler, den grønne brocoli og de røde tomater. God appetit :-)





karakterer:
Opskriften er vist 16704 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu