Nem rød kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Den hele kylling befries for løst skind og hakkes ud i 8-10 stykker (med ben i) eller filet´en/kalkunbrystet skæres i tern på 2x2 cm og brunes godt i lidt olie i en meget varm stegegryde.
Alle de andre ingredienser hældes i og retten simrer i 30 minutter.
Serveres med ris og godt brød.
Tips: Det lyder specielt med en hel flaske engelsk sov, men retten er meget lækker. Den er ikke stærk, blot godt krydret. Meget nem at lave. |
|
Opskriften er vist 6530 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne