Lammegryde med små makaroni (Arni Yiouvetsi me manestra)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i 5 – 6 portionsstykker og put dem i en ovnfast gryde (yiovetsi).
Put tomaterne i kogende vand i ½ min. og flå skindet af. Tilsæt smør, løg, de flåede tomater, salt og peber. Bland det godt, dæk til og bag det i ovnen ved 200 grader ca. 1 time til kødet er mørt. Tilsæt det kogende vand og de små makaronier og rør godt. Dæk til og lad det bage i endnu 30 min. Husk at røre af og til. Serveres straks med ost. |
|
Opskriften er vist 8163 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen Møller - 2012-03-06 12:28:53 Ligner til forveksling en opskrift fra en græsk kogeboig, vi købte dernede. De små pastaer (Manestra), der ligner store riskorn, kan købes fra Amazon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne