Stegt kanin
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Skyl kaninen og del den i portionsstykker.
Lad margarinen blive gyldent i en gryde og brun kaninstykkerne på alle sider. Tag kødet op og kom løg, gulerødder og porrer i gryden. Lad det snurre sig gyldent. Læg kaninstykkerne tilbage i gryden på grønsagerne og hæld tomaterne ved. Drys med salt, peber og knuste hvidløgsfed.
Hæls bouillon og vin i sammen med krydderurtebuketten, bundet sammen med bomuldsgarn. Læg låg på gryden, og lad retten stege ved svag varme til alt er mørt ca. 1¼ time.
Løse ris og/eller flûte er godt tilbehør.
|
|
Opskriften er vist 18334 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-16 11:48:48 Dette er en opskrift på kaningryde - ikke stegt kanin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne