Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1

Hornfiskeruller (Stegeso)

4.5 -2

Sennepsild (Stegeso)

4 -3

Italiensk tunfiskeret (Stegeso)

4.5 -2

Ovnstegt kalkunrullesteg med kartoffellasagne

3.8 -2

Stegte kartofler (Stegeso)

2.9 -6

Kartoffelgullasch (Stegeso)

4.5 -2

Rosenkålgryde (Stegeso)

4.5 -5

Agurkegryde (Stegeso)

3.5 -13

Tyske gulerødder (Stegeso)

5 -2

Grøn pebergryde (Stegeso)

5 -1

Selleri med skinke (Stegeso)

4.5 -2

Svampegryde (Stegeso)

5 -1

Pikant kvarkret med skinke (Stegeso)

4.7 -5

Russisk Borsjtj

5 -2

Pølsegryde med svampe

3.1 -7

Appelsinand

2.2 -19

Kyllingefiletter i Wok

4.1 -4

Kyllingefilletter i barbecue

4.4 -15

Pasta med gorgonzola og rejer

3.8 -15

Skinkeschnitsel med spinatsauce

2.9 -4

Ovnbagt sletvar med rodfrugtpanade

4.8 -2

Pasta med skaldyr

4.6 -32

Friturestegte kinarejer

5 -1

Friturestegte grillspid

4.4 -7

Friturestegte krabbekløer i svinekøds og rejehylster

3.9 -5

Friturestegt fiskefileter (2)

5 -1

Friturestegte rejebrød

3.3 -3

Friturestegte rødspætter

3.6 -5

Friture-stegte kødboller

4 -6

Friturestegte torskestrimler

3.6 -12

Friturestegt kylling

3.7 -3

Hummere i krydret smør

1 -56

Fiskefilet Orly

1.6 -6

Friturestegt blæksprutte

2.6 -13

Hvalrosfileter, friterede

4.8 -6

Friterede blæksprutter

4 -2

Blæksprutter i bøftomat og chili

3.9 -17

Friterede oksetestikler

5 -1

Karrycouscous med safran og friterede nudler

4.3 -11

Tusindbøf

3.6 -14

Couvettesteg

4.4 -22

Oksecouvette med fritter og whiskey sovs

3.8 -4

Vitello tonato

4.4 -49

Japanske risfrikadeller

3.8 -10

Lynstegt oksekød i strimler med masser af grønsager

5 -1

Kalveschnitzel med ostegratineret tomat-courgettefad

4.6 -37

Pikant kalkun

4.7 -5

Oksetykkam med citrusingefærsovs

4.7 -3

Kogt kalvebryst i karrysovs med grønsagskartoffelmos

3.9 -9

Tandorikylling

4.4 -5

Lammebov i kokos og ananassauce

3.7 -41

Jägerschnitzel

4.1 -4

Penne alla Fiorentina

1 -1

Farsbrød med feta og tørrede bær

3.1 -7

Havkat med spinatsovs

3.3 -11

Hamburgerkoteletter i fad 02

3.1 -14

Forloren Hagis

2.3 -11

Indbagt hamburgryg

4.5 -2

Indbagt røget forel

2.3 -6

Abbacchio alla Romana (Lam)

5 -1

Hanebryst med glaseret rodfrugter og pasta

3.8 -13

Stegt edderfuglebryst

4.8 -15

Edderfugl i fad

2.5 -8

Forreller med nye kartofler og Hollandaise- sauce

4.1 -6

Foreller i fad

3 -2

Tandori chicken

4.4 -12

Italiensk festgryde

1.3 -14

Kylling med sesam

5 -2

Sesamkylling med kartoffel-ostefad 02

4.7 -22

Horsestew

2 -5

Skinke og kartoffel i morneysauce

4.6 -9

Indianerbøf

4.4 -14

Grydestegt bovklump med estragon og savoykål

4 -12

Hajbøffer

1.2 -66

Haj steaks mmed nye kartofler, gønsager

5 -4

Marineret, langtidsbagt tykbov

3.3 -18

Kylling i kary

3.2 -22

Helstegt tyndsteg

3.6 -4

Arancine di riso

2 -3

Spinatrulle

5 -1

Havtaske med hjertemuslinger i ingefærsauce

3.8 -11

Bracciaole med hvidvin og rosiner

4.7 -3

Braciola di manzo

5 -1

Kalve-escalopes med ragout af linser og agurker i dild

3.3 -6

Helstegt Kalvetyndstegsfilet med nye dampede grøntsager

5 -1

Kalvetyndstegsfilet med braiseret julesalat

4.3 -2

Kalvetyndstegsfilet med ærter, kartofler og kørvelsauce

3.6 -12

Krebinetter med rød sovs

4.1 -40

Luksus Kødsauce

2.8 -3

Braiseret græskar med kokosmælk

3.5 -3

Græskargryde med paprika

4 -2

Græskargryde med tomater

5 -1

Kanin og græskar med sennep 02

3.4 -8

Indisk grønsagsgryde

5 -1

Involtini siciliana på peperonata

1 -12

Lasangette med champignon og kylling

3.6 -12

Kyllingfillet i ovn

4.3 -28

Fårikål

3.5 -3

Kalkun stegt i hvidvinsfløde

4.8 -2

Kalvemedaljoner med porrer og spinatpasta



forrige    

næste