Stegt ål på højkant (Stegeso)

Stegt ål på højkant (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 ål
1 æg
 rasp
 hvedemel
 salt
40 g.smør
 
Opskrift:
Skær de rensede ål i mindre stykker, ca 7 cm. lange. Vend dem i sammenpisket æg og rasp tilsat mel. Brun stykkerne på panden og stil dem derefter på højkant i den gennemfugtede stegeso. Fordel smørklatter over. Lad ålen mørne under låg ved 220 grader i ca. 45 minutter. Stegetiden afhænger af ålens tykkelse. Spis ålene med groft rugbrød, stuvede kartofler eller hvide kartofler og persillesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 9706 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-28 13:38:05
1-2 ål??? Regner du med pr. person?