Stegt ål på højkant (Stegeso)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : Red : |
|
|
Skær de rensede ål i mindre stykker, ca 7 cm. lange.
Vend dem i sammenpisket æg og rasp tilsat mel.
Brun stykkerne på panden og stil dem derefter på højkant i den gennemfugtede stegeso.
Fordel smørklatter over.
Lad ålen mørne under låg ved 220 grader i ca. 45 minutter.
Stegetiden afhænger af ålens tykkelse.
Spis ålene med groft rugbrød, stuvede kartofler eller hvide kartofler og persillesauce.
|
|
Opskriften er vist 9741 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer toveb - 2009-02-28 13:38:05 1-2 ål??? Regner du med pr. person? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne