Pasta med gorgonzola og rejer
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Opvarm en smule olivenolie på en dyb pande og rist det pressede hvidløg kort. Tilsæt fløden og lad den koge ind i nogle minutter. Skær osten i tern og smelt den i fløden ved meget svag varme. Smag til med salt og peber. Tilsæt optøede ærter og rejer, de skal blot lige varmes igennem, ikke koge. Pastaen koges efter anvisningen på pakken og vendes sammen med ostesaucen. Server med friskrevet parmesan. Hvis du kan overskue det, så skær lige et par store tomater over på midten og rist dem kort ved høj varme i olivenolie. Drys med salt, peber og oregano; så er der også tilbehør til.
|
|
Opskriften er vist 19928 gange,
og udskrevet 998 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne