Skinke og kartoffel i morneysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Camilla Jakobsen Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler, gulerødder og løg skrælles og skæres i tern.
Hvidløg hakkes fint og dette bringes i kog, med løg-, gulerods- og kartoffelternene. Salt og peber kommes i.
Man kan evt. bruge hønsebouillon med lidt citronsaft og basilikumblade i, i stedet for vand. Eller blot en af delene.
Når det har kogt ca. 15-20 min. hældes det meste vand fra og mornaysaucen og skinketernene kommes i og dette bringes i kog ganske kort. Herefter er retten færdig.
|
|
Opskriften er vist 13658 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Arne - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler en angivelse af mængden af mornaysauce?! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne