Jägerschnitzel
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en stor pande over middel høj varme. Bank schnitzlerne med en kød hammer så de bliver flade. Krydr kødet med salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp. Steg kødet gyldenbrunt på pande ( 1-2 min. på hver side). Tag kødet af panden og læg det på fedtsugende papir (køkkenrulle el. lign.) Hold kødet varmt i ovnen mens saucen laves ( jeg vil foreslå 75 - 100 grader celsius).
Sauter (steg under omrøring) bacon tern og løg gyldne. Tilsæt tomat pure og champignon og sauter ved lav varme. Tilsæt vin, vand og krydderier; lad saucen simre i 5 min. Rør cremefraichen i. Hældes over schnitzel lige før serveringen. |
|
Opskriften er vist 36844 gange,
og udskrevet 1201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (41 stemmer) |
|
Kommentarer aage petersen - 2017-07-15 12:52:30 Fantastisk lækker. Dog foretrækker jeg den uden tomatpure'. Men den er absolut en succes claus - 2008-01-18 20:01:45 God ret man kan også bruge skinkeschnitzler istedet for klaveschnitzler lise - 2007-05-06 14:18:35 lav sovsen først, så glem alt om ovnen Sixer - 2005-01-01 01:01:01 Det er en af mine favorit retter. Jeg syntes nu hverken at sovsen er "vandet" eller at det smager af hvidvin. Men nu bruger jeg selvfølgelig også rødvin til retten. Jeg giver pjuske ret, på med nogle flere point pjuske - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes det er synd opskriften ikke har fået bedre karakter, den er virkelig køn, dog vil jeg anbefale at bruge fløde istedet for vin, jeg synes sovsen smager vandet, men det er jo en smag sag. men på med nogle flere point. TAK Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Det er totalt spild af penge at købe lækre kalve schnitzler til denne ret. Det smager frygeteligt med den sovs til - det smager bare af hvidvin og vand endda selvom man tilfører ekstra krydderier. Og så er det en MEGET tynd sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne