Hanebryst med glaseret rodfrugter og pasta
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane Indsendt : |
|
|
Skindet fjernes fra brystkødet, det rene kød skæres nu i tynde skiver. Gulerod og løg skæres i tynde strimler, hakket hvidløg samt frisk løvstikke ligeledes hakket. Det hele blandes med lidt olie og en sjat soja, trækker heri godt 10 minutter.
En pande med lidt kant varmes op til den er rygende varm, kylling og urter tilsættes, ristes godt i 3 minutter. Den forkogte pasta tilsættes sammen med lidt Maizena (denne pudres over kyllingen) godt ½ spsk. Bouillonen tilsættes 1½ dl. Retten glaseres og serveres straks med fintsnittede løg eller porre toppe. Husk at smage til med lidt salt og peber. |
|
Opskriften er vist 12055 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne