Tandori chicken
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Kyllingen deles op i serveringsstykker. Hvert stykke snittes lidt på hver side. Læg stykkerne på et fad, drys halvdelen af saltet på og pres saften af en citron ud over. Vend kyllingstykkerne og hæld resten af saltet og citronsaften over. Lad kyllingen trække i en halv time.
Marinade: Mos en jævn pasta af yoghurt, løg, hvidløg, ingefær, cayennepeber, garam masala og spidskommen. Pensl kyllingen med konditorfarve og hæld marinaden samt resten af citronsaften og konditorfarve over kyllingen. Rør godt rundt og dæk til med et tætsluttende låg. Stilles køligt i 8 timer. Forvarm ovnen til 275°. Tag kyllingen op af marinaden og lad den dryppe af. Lægges i et fad og steges i 25 min.- eller til kødet er mørt. Serveres varm med citronmarineret løg og indisk brød (Nan). Pres cotron over kyllingen lige før den spises. |
|
Opskriften er vist 13537 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne