Edderfugl i fad

Edderfugl i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Edderfuglebryst
4 skiver Bacon
5 dl.sødmælk
 Ribsgele
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet på en tør pande Drys med salt og peber Ombind dem med et stykke bacon Læg dem i et fad og tilsæt mælk eller fløde Anbring dem i ovnen i ca. en time Si væden, der jævnes og smages til med et par skefulde ribsgele, evt. tilsættes der lidt kulør. Serveres med : Hvide kartofler og salat





karakterer:
Opskriften er vist 23106 gange,
og udskrevet 778 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-02-20 17:40:46
Hvilken temperatur skal edderfuglene ha i ovnen

  -   2012-03-04 08:35:36
kender du ikke en jæger

  -   2011-10-29 06:21:22
Hvor får i edderfugle fra? Har aldrig set dem i nogen butikker.. øv

  -   2009-05-09 17:08:18
det mangler varme grader på hvad ovnen skal stå på..

  -   2005-01-01 01:01:01
Bliver god når retten krydderes med rosmarin. Mangler angivelse af hvor varm ovnen skal være. Har selv haft ovnen til at være 180 grader varm.