Rosenkålgryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : Red : |
|
|
Bland rosenkål, de flåede firdelte tomater og løgringe i den gennemfugtede stegeso.
Drys krydderier i og hæld bouillon ved.
Kom smørklatter på.
Kålen er mør på ca ½ time ved 200 grader.
Rør en jævning af fløde og mel og tilsæt den.
Smag retten til.
|
|
Opskriften er vist 17695 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bertha - 2015-01-28 14:43:53 Randi køb en , den er uundværlig og du bliver glad for at kave mad i den. De fås 100/200 kr. Randi - 2011-02-18 16:14:42 Nogen forslag til hvad man gør, når man ikke har en stegeso? Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Et komplet måltid fås ved tilsættelse af tern eller skiver af kartoffel. Vegansk bliver retten med Nutanas margarine eller alm. olie. Udelad fløde. Porrere er også fin i denne ret og det samme gælder gulerod. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne