Rosenkålgryde (Stegeso)

Rosenkålgryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rosenkål
3 tomater
2 løg
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
2 spsk.smør
2.5 dl.bouillon
2 spsk.sur fløde eller fløde tilsat lidt citronsaft
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Bland rosenkål, de flåede firdelte tomater og løgringe i den gennemfugtede stegeso. Drys krydderier i og hæld bouillon ved. Kom smørklatter på. Kålen er mør på ca ½ time ved 200 grader. Rør en jævning af fløde og mel og tilsæt den. Smag retten til.





karakterer:
Opskriften er vist 17695 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-28 14:43:53
Randi køb en , den er uundværlig og du bliver glad for at kave mad i den. De fås 100/200 kr.

  -   2011-02-18 16:14:42
Nogen forslag til hvad man gør, når man ikke har en stegeso?

  -   2005-01-01 01:01:01
Et komplet måltid fås ved tilsættelse af tern eller skiver af kartoffel. Vegansk bliver retten med Nutanas margarine eller alm. olie. Udelad fløde. Porrere er også fin i denne ret og det samme gælder gulerod.